Nikad nemojte sumnjati u to da mala grupa građana posvećenih određenom cilju može promijeniti svijet. Doista, to je jedino što ga može promijeniti. (Margaret Mead)
ZBUMŽ provodi trening udruga za izradu projekta
Značajno

ZBUMŽ provodi trening udruga za izradu projekta

Dana 22. veljače 2024. Zajednica braniteljskih udruga Međimurske županije je u suradnju s ACT Grupom iz Čakovca nastavila edukaciju udruga na temu: "Osmišljavanje i razrada projektnih ideja za potencijalne prijavitelje" organizacijom radionice na praktičnoj izradi projekta kojim će se prijaviti na javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata udruga u području zaštite prava potrošača, zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2024. koji je 15.02.2024. objavila Međimurska županija.

ZBUMŽ je ponudu i pozivnicu za radionicu uputila svim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata koje imaju sjedište na području Međimurske županije.

Iskazale su interes i odazvale se; Udruga veterana inženjerijske bojne domovinskog rata – Čakovec, Krovna udruga veterana 54. samostalne pješačke bojne Međimurske županije i "VETERAN" - društvo branitelja domovinskog rata.

Za zaključiti je da ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata takva edukacije nije potreba, jer će im bez obzira na kvalitetu projekta biti odobrena sredstva ja javnim natječajima.

Trener i voditelj radionice bio je Stjepan Mikec iz ACT Grupe, koji će voditi učesnike do finalizacije projekta s kojima će se prijaviti na javni natječaj Međimurske županije, čime će kvaliteta projekta nazočnih udruga dobiti jedno novu dimenziju kvalitete, pa smo slobodni vjerovati da će to prepoznati i Povjerenstvo za evaluaciju i adekvatno ocijeniti kvalitetu projekta.

Željko Tomašić

Related Articles

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes