Nikad nemojte sumnjati u to da mala grupa građana posvećenih određenom cilju može promijeniti svijet. Doista, to je jedino što ga može promijeniti. (Margaret Mead)
ZBUMŽ pokrenula edukaciju članica
Značajno

ZBUMŽ pokrenula edukaciju članica

Dana 03. veljače 2024. Zajednica braniteljskih udruga Međimurske županije je pokrenula edukaciju svojih članica za osmišljavanje, izradu i provođenje projekta za opće javno dobro, te izrade izvješća o provedenim projektima.

Tema prvog savjetovanja je bila: "Osmišljavanje i razrada projektnih ideja za potencijalne prijavitelje"

Polaznici su na seminaru razmatrali slijedeća pitanja

  1. Što morate znati o projektima za sufinanciranje iz javnih izvora?
  2. Što se moramo pitati prije razvoja projekta?
  3. Pozivi za dodjelu bespovratnih sredstava
  4. Uvjeti natječaja Što projekt čini uspješnim?
  5. Od ideje do rezultata
  6. Ključni koraci u izradi projekta
  7. Metode upravljanja projektnim ciklusom
  8. Logika projekta

Cilj seminara je bio: Razvoj kapaciteta udruga članica Zajednice braniteljskih udruga Međimurske županije i partnera u području izrade projekata za prijave na javne natječaje za sufinanciranje udruga iz javnih izvora financiranja. Ujedno se seminar priprema za radionicu na praktičnoj izradi konkretnog projekta za udrugu, koji će se održati tijekom veljače 2024. godine. 

Voditelj seminara je bio predsjednik ZBUMŽ, Željko Tomašić, dugogodišnji aktivist u organizacijama civilnog društva Republike Hrvatske, te autor i voditelj više 50 složenih programa i projekta udruga u kojima je bio aktivist, a i uspješno je završio brojne edukacije iz područja rada organizacija civilnog društva.  Trenutno je voditelj "Međimurskog braniteljskog centra". 

ZBUMŽ

 

 

 

Related Articles

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes